Vila Relax & konferens

 

Vila Relaxavdelning är en avslappnad plats i "lätt tropisk" miljö med jacuzzi, bastu, ljusterapirum & massage. Hyr hela Relaxavdelningen, perfekt mellan andra aktiviteter, till utbildning, kick-off eller som en start på kvällen för herrklubben! Varför inte ett styrelsemöte i badrock med 3000 LUX med garanterat pigga och alerta deltagare!

 

 

Endast möjligt att förboka för grupper, stora eller små. Vi planerar tillsammans efter era önskemål. Pris 199:-/person, minimum pris är 1500:-/grupp.

Tid: 3 timmar.

 

 

Vi samarbetar med flera restauranger i kvarteret vilka erbjuder en högklassig direkt catering i olika inriktningar, se nedan för menyförslag. Alkoholhaltiga drycker går bra att ta med om så önskas likt den Australiska restaurang varianten BYO(bring your own). Vi kyler gärna i förväg så att allting är dukat och klart när ni kommer. Vi säljer även lite läsk, godis och snacks på plats.

 

 

Perfekt för kalas, möten, utbildningar, teamövningar,herrmiddagar, möhippor, svensexor, kundträffar, max 15 personer.

 

I anslutning finns ett lite mindre mötesrum som vi kallar för styrelsen som kan hyras separat, upp till 6 personer är lämpligt här. Pris 495:-/dag. Inklusive projektor och skrivmaterial. Frukostmatsalen går även den att boka, vardagar från kl 09:15 och helger från kl 10:15, max 20 personer.

Pris 1-10 personer 995:-/dag. 11-20 personer 1495:-/dag.

Inklusive projektor och skrivmaterial. Kaffe och isvatten..Önskas någonting till kaffet, 25:-.

 

 

Ring oss för mer information och om ni har möjlighet så kom gärna och besök oss så visar vi er runt och hittar ett bra upplägg för er! Välkommen med förslag och önskemål.

 

Menyförslag:

 

Hör med oss eller titta på följande länkar. Vi har även sushi. På befintliga priser tillkommer en serveringsavgift på 30:-/person.

 

 Landvetter Airport transfer. Pris från 445:-!