Erbjudanden till återkommande gäster 2019

Vi har som målsättning att ta hand om våra gäster så bra att ni vill komma tillbaka. När ni väl gör det bjuder vi på flera bonusar för att skapa extra motivation. De erbjudanden vi har 2019 för dig som bott hos oss tidigare i år är följande:

  • Vi uppgraderar Mini-Hotel ekonomi till Mini-Hotel standard för endast 50 kronor om du bokar minst två månader i förväg och vi inte har slut på standardrum.
  • Om ni är en grupp som återkommer erbjuder vi 10 % i rabatt på bokning av vår nya relaxavdelning.
  • Du får en gratis välkomstbonus på rummet! Om du bott i ett våra standardrum får du vid återkomsten en liten men trevlig present på rummet.Vi kan ofta erbjuda nya tillfälliga bonusar och kampanjer från restauranger och företag i centrala Borås som vi samarbetar med. Det kan gälla rabatter på luncher eller a la carte. Det kan också vara fråga om kampanjer i olika butiker eller erbjudanden som gäller sevärdheter. Exakt vad vi har för erbjudanden varierar.

Hör av dig via kontaktformuläret om du vill ha information om vilka erbjudanden som gäller vid tiden för din vistelse. Om du gör en reservation online ber vid dig ange den bonuskod som du ska ha fått vid din föregående visit hos oss.


Namn:
Email:
Meddelande: